LF Cup | Boende & Mat
39
page,page-id-39,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.1,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Boende

Samtliga boende lag kommer att inkvarteras av turneringsledningen hos någon av våra logipartners nedan.

Hotell

Inkvartering & mat

Inkvartering

Incheckning
Incheckning sker efter kl 16.00

 

Utcheckning
Utcheckning för lag senast kl 10.00

 

Spelare och ledare delas in i fyrbädds- och trebäddsrum som ligger anslutna till varandra. Vid önskemål och särskilda förutsättningar kan vi ordna dubbelrum/enkelrum i mån om tillgänglighet och för en extra självkostnad, en kontakt som då sker direkt med hotellet.

Måltider

Frukost
Frukostbuffé på hotellet ingår till samtliga spelare och ledare som har deltagarpaket med övernattning i sitt deltagande, serveras mellan kl 07.00-10.00. Frukosten besöker man en gång/dag, önskar man enklare mellanmål kan vad köpa till det via en kontakt med hotellet.

 

Lunch & Middag
Samtliga luncher och middagar som ingår i sitt lags deltagande serveras på Restaurang Östergatan som ligger i direkt anslutning till Tipshallen, 50 meter från huvudentrén på långsidan av Myresjöhus Arena.

 

Varje lag står uppskrivna på en måltidslista med beställda antal personer i laget.

 

  • Lunch serveras mellan 11.30 – 14.30
  • Middag serveras mellan 18.00 – 20.00

Förhållningsregler

Uppehållsrum och hotellets pool- och relaxavdelning finns tillgängliga och kan användas av övernattande lag, detta sker genom bokning i hotellreceptionen och måste vara under uppsyn av ledare/gruppansvarig.

 

För att motverka lyhördhet så går man i korridorerna utan spring. Det ska vara tyst och lugnt på hotellet från kl 22.00

Frågor eller funderingar gällande boende för ert lag? Tveka inte på att kontakta oss.